Tukkikatu 2 ,53900 Lappeenranta Puh. 044 521 0039 twostep(at)twostep.fi
TwoStep

StreetMix

Streetmix tunneilla, nimensä mukaisesti, yhdistellään eri streettanssi tyylejä mukaansatempaavassa musiikissa!

 

Opetuksen pohjana hiphopin stepit ja ns.bounce, johon lisätään kiinnostavalla tavalla käsitekniikkaa mm.Vogue- ja Waacking tanssityyleistä. Lisäksi tutustutaan klubitanssien, house ja shuffle, askelkuvioihin. Vogue tanssityyliin kuuluvat suorat linjat ja kauniit asennot muotimaailmaa mukaillen. Waacking perustuu kauniiseen naiselliseen liikkumiseen ja on sukua 70-luvun discotansseille. House- ja shuffle puolestaan ovat erittäin fyysisiä tyylejä ja perustuvat nopeaan jalkatyöskentelyyn.

Tunnit ovat sopiva sekoitus eri tyylejä ja mahtavaa energiaa täynnä! 

 

Streetmix alkeet:

Tunnin taso on helppo eli vasta-alkajille suunnattu. Koe streettanssin huikea syke ja voima! Tunnilla lämmitellään, harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään koreografiaa. Lopuksi lyhyt jäähdyttely.Tunnin kesto 60 min/vko.

Tunti keskiviikkoisin kello 20.00-21.00

 

Streetmix keskitaso:

Tunti on tarkoitettu jo aikaisemmin streettanssia harrastaneille tanssijoille. Tunnilla hiotaan tekniikkaa ja haetaan lisää liikemateriaalia eri streettanssi tyylejä yhdistellen. Ryhmä vaatii sitoutumista, koska ryhmästä pyritään luomaan yhtenäinen, samantasoinen joulu-ja kevätnäytöksissamme esiintyvä streettanssi ryhmä. Tunnin kesto 75 min/ vko.

Tunti tiistaisin kello 19.45-21.00